Хю Грант ще играе злодей във филма „Dungeons & Dragons”

17:00, 03 мар 21 / Култура 25 2480 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

60-годишният актьор Хю Грант ще се снима във филма „Dungeons & Dragons” на „Парамаунт” заедно със София Лилис и Мишел Родригес. Сюжетът на филма, който ще бъде написан и режисиран от Джонатан Голдщайн и Джон Франсис Дейли, както и подробности за героя на Хю се пазят в тайна.

„Dungeons & Dragons“ е тактическа военна игра, разигравана с помощта на митични миниатюрни фигурки и платформи за създаване на армии, царства и оръжия и зарове, които се използват за разрешаване на случайни събития. Преди това играта беше адаптирана и превърната във филм през 2000 г.Въпреки участието на Джеръми Айрънс, продукцията беше касов провал.

Холивудските двойки, смятани за невъзможни

Междувременно Хю по-рано призна, че е напуснал актьорството, след като е развил „лошо отношение“ към професията. Говорейки за това как си е взел почивка от снимките след „Music and Lyrics“, актьорът сподели:

„Настроих се негативно към професията, малко след участието ми в „Music and Lyrics“. Просто ми беше достатъчно. След това се върнах през 2009 г. и направих още един филм. В този момент не аз се отказах от Холивуд, а той ми обърна гръб… Независимо дали исках или не след това, дните ми на добре платен главен герой изведнъж се изпариха за една нощ. Това беше малко унизително, но остави свободно място в живота ми за други неща“, съобщава TheWrap, цитиран от БГНЕС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама