50 грама сурово-пушена наденица е равна по канцерогенност на кутия изпушени цигари. Продължителната и постоянна страст към пушени меса и колбаси може да увеличи риска от развитие на рак и смърт, заяви главният онколог на „SM-Clinic”, д-р, професор Александър Серяков пред РИА Новости.
„Най-опасната от гледна точка на канцерогенността е сурово-пушената наденица, тъй като при опушването се отделя дим, който съдържа много вредни вещества. Такива колбаси могат да съдържат освен нитрати и друго вещество с доказана канцерогенна активност - бензипирен. Образува се по време на термично разлагане на дървесината, използвана за опушване на колбасите“, обясни лекарят, цитиран от БГНЕС.
Как да се отървем от високото кръвно без лекарства?
„Проучванията показват, че консумацията на 50 грама от тези преработени храни дневно увеличава риска от рак на дебелото черво с 18%“, заяви Серяков.
Абсолютни глупости!
rx canada pharmacy accutane Hormonal therapies, such as a low dose estrogen vaginal tablets or an estradiol vaginal ring, may be recommended for vaginal dryness because of urogenital atrophy, although results commonly take approximately 6 to 12 weeks
The ratio of two channels from the RGB channels was selected as the final signal for improved the SPR response 67, 69 buying cheap propecia Most cancers are named for the organ or type of cell in which they start for example, cancer that begins in the colon is called colon cancer, cancer that begins in basal cells of the skin is called basal cell carcinoma