Големите кавички

12:00, 08 мар 21 / Големите кавички 25 3145 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (1 - 5 март)

Ние живеем скромно, моят син продължава да износва мои стари дрехи. Той не ходи да си купува. В ежедневието не може да кажете, че е мой син“, каза лидерът на „Воля“ и представител на Патриотичната коалиция „Воля“ и НФСБ Веселин Марешки в ефира на bTV, където бе поканен заедно с неговия син. 

За мен е много важно, че децата ми са скромни и нямат пороци. Това се дължи на доброто възпитание и недопускането да се превърнат в разглезени“, разказа още бизнесменът. 

Той сподели как в началото на 90-те години на миналия век е обмислял да емигрира, защото със съпругата му живеели изключително бедно, но се отказал и създал първия си бизнес у нас. 

„Тогава със съпругата ми нямахме нищо. Живеехме в една вила 40-50 кв. м., която е само от дъски изкована. Имаше процепи и духаше от всякъде. Нямахме много опции в България. Изхранвахме сина ни с помощи от Българския червен кръст. Слава Богу, че го има“, посочи още лидерът на „Воля“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама