Пускат по кината български филм с Мария Бакалова

18:25, 09 мар 21 / Култура 25 2810 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Зрителите на 25-ия „София Филм Фест“ имат възможност да гледат новия български филм на режисьора Ивайло Пенчев „Като за последно“, представен с огромен зрителски успех на фестивала „Любовта е лудост“ във Варна, след което и на „Златна роза“, където бе отличен с наградата на публиката.

Един от главните герои в „Като за последно“ е възрастен, богат и известен писател, който помага на младо момиче, изпаднало в беда, по нетрадиционен начин – предлага ѝ да се оженят. Това поражда поредица от комично-драматични събития, абсурдни преживявания на морския бряг, които разкриват човешките взаимоотношения. Историята е изпълнена със смях, сълзи и много любов.

Нова награда за Мария Бакалова

Неслучайно една от главните роли във филма е поверена на младата актриса Мария Бакалова – първата българка номинирана за „Златен глобус“. Ивайло Пенчев споделя, че работата ѝ в „Като за последно“ е преди да започнат снимките на „Борат 2“. Той самият я пуска да отиде на последния кастинг, давайки по традиция път на младите, пише Нова телевизия.

На стори в Instagram преди време актрисата публикува плаката на филма и написа: „Очаквайте скоро! Като за последно“.

Освен Мария в лентата участва цяло  съзвездие от любими на българската публика актьори – Васил Банов, Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев - Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев и много други.

Филмът излиза по родните киноекрани на 19 март.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама