Кралското семейство с първа реакция след обвиненията на Хари и Меган

08:27, 10 мар 21 / Любопитно 25 4338 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Кралица Елизабет II наруши мълчанието след шокиращите изявления на Меган Маркъл в интервюто на Опра Уинфри. В официално изявление от нейно име се посочва, че „цялото семейство е натъжено“ от твърденията и че „повдигнатите въпроси, особено този за расизма, са обезпокоителни“. Главата на кралското семейство обаче отбелязва, че спомените за някои неща „се разминават“.

Меган и Хари със скандални разкрития за кралското семейство

 „Цялото семейство е натъжено да научи пълната степен на това колко трудни са били последните няколко години за Хари и Меган“, се посочва в съобщението. Твърденията за расизъм ще бъдат разследвани обстойно.

„Въпреки че някои спомени се разминават, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството обстойно. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат много обичани членове на семейството“, пише в съобщението на кралицата.

Опра Уинфри са оказа по-богата дори от британската кралица

Припомняме, че Хари и Меган казаха в интервюто на Уинфри, че някой от кралското семейство е изразил „притеснения“ относно това „колко тъмна“ ще бъде кожата на сина им Арчи. Меган сподели също, че не е срещнала подкрепа за обсебилите я по това време мисли за самоубийство.

По-рано „Дейли Мейл“ съобщи, че членовете на кралското семейство са се затворили зад дебели стени и са провели спешна среща за това какви стъпки да предприемат по-нататък.

Според изданието Бъкингамският дворец е парализиран от „скръб и шок“, след като принц Хари „хвърли атомна бомба по семейството си“ в това интервю. Кралица Елизабет II, на 94 г., принц Чарлз, на 72 г., и принц Уилям, на 38 г., са се заключили в двореца и обмислят как да отговорят на поредицата взривоопасни твърдения на принц Хари и съпругата му по време на интервюто. Спешната среща, твърди статията, е свикана от самата кралица. Запознати със събитията в двореца казват, че там има „настроение на шок и тъга“. Кралското семейство е прекарало безсънна нощ, пише БГНЕС. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама