Филип Киркоров се появи в пола и предизвика разнопосочни мнения

19:45, 20 мар 21 / Любопитно 25 2754 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Руският певец от българо-арменски произход певец Филип Киркоров разпространи своя снимка от честването на 30-годишнината на телевизионната водеща Анастасия Ивлеева и предизвика противоречия в мрежата. Съответните снимки и коментари се появиха на страницата му в Instagram.

Музикантът се появи с дълга плисирана пола над панталона, с яке и бяла риза със сини ивици. Образът на Киркоров бе допълнен от очила, напомняща очила за плуване, шапка с дупки и чанта-седло от модна къща Dior. Вместо обувки, той бе сложил сандали с бели чорапи.

Филип Киркоров осъден да върне хиляди евро заем от банка

В описанието на публикацията се отбелязва, че изпълнителят е носел дрехи от луксозни марки Louis Vuitton, Balmain, Dolce Gabbana, Dior и Vetements. Негов стилист бе Арсен Айрапетов, който работи с Киркоров повече от пет години, пише БГНЕС.

Почитателите на певеца оцениха разнопосочно тоалета му. Някои се възхищаваха от знаменитостта: „Колко е красив“, „Страхотен образ“, „Супер - екстравагантен, шокиращ, както винаги стилен, модерен“.

В същото време други фенове разкритикуваха Киркоров. „Той без панталон ли е останал?“, „Пресоли манджата! Чиста безвкусица. Филя играе прекалено много“, „Виси ли опашката от шапката“, „Това ли са тоалетите на един мъж над 50-те“, гневяха се потребители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама