Киану Рийвс ще участва във филм по негов комикс

20:20, 24 мар 21 / Култура 25 3555 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Киану Рийвс ще участва в екранизацията на комикса „BRZRKR“, който самият той е написал. Проектът ще се финансира и излъчи в услугата за стрийминг Netflix, съобщава „Deadline”.

Изданието отбелязва, че актьорът ще бъде и продуцент на филма. Първоначално е било планирано заснемане на пълнометражен филм, който ще бъде последван от анимиран сериал, базиран на тази история.

Основан на оригинална идея на Рийвс, "BRZRKR" е написан в съавторство с Мат Кинд и е илюстриран от художника на Marvel Рон Гарни. Първият брой излезе в началото на март и от него до момента са продадени над 615 000 копия.

Графичният роман разказва историята на безсмъртен полубог на име Би. След като живее хилядолетия, сключва договор за сътрудничество с правителството на САЩ, за да води опасни и жестоки битки, в които само той може да победи.

Останалите подробности за проекта, включително датата на премиерата, все още са неизвестни. Според „Deadline” Киану Рийвс, който скоро завърши снимките на „Матрицата”4 планира да започне работа по четвърти филм за Джон Уик тази пролет, пише БГНЕС.

Екипът на „Матрицата 4“ нарушил мерките срещу коронавируса с таен купон

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама