Записването за най-престижното национално състезание по немски език продължава до петък

10:07, 25 мар 21 25 2156 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

До 26 март училищата от цялата страна могат да подадат своите заявки за участие във вътрешноучилищния кръг на Осмото национално състезание по немски език, организирано от издателство КЛЕТ България.

Състезанието по немски език се провежда в два кръга – вътрешноучилищен и национален. Вътрешноучилищният кръг ще се проведе през април в избрано от съответното училище време. Националният кръг ще се състои на 29 май в Ловеч.

Ежегодният конкурс следва модела на сертификатните изпити и предизвиква учениците да докажат знанията и уменията си в нов формат, съизмервайки се с връстниците си в национален обхват.

Състезанието е отворено за всички български ученици, владеещи езика на нива от А1 до С1. Победителите в националното Клет състезание по немски език и подготвилите ги учители се награждават със специални предметни награди и получават заслужено признание за усърдната си подготовка.

Регламентът на състезанието и заявление за участие в състезание по немски език може да се открие на адрес: https://klett.bg/sastezani_nemski

Станете част от отбора на успяващите!

 

За издателство Клет България:

Издателство Клет България е водещо образователно издателство у нас, част от голямата европейска издателска група Klett. Учебниците и учебните помагала с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett, осигурявани от издателството, са символ на качество за няколко поколения български учители.

Клет България доставя на българския пазар и учебни системи и помагала за чуждоезиково обучение на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press, големите европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt.

Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, Българо-Британската бизнес Асоциация, Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама