Полусестрата на Меган Маркъл я обвини в лъжа

19:35, 29 мар 21 / Любопитно 25 2014 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Саманта Маркъл обвини полусестра си Меган Маркъл в лъжа и нарцисизъм след излизането на скандалното интервю, което херцогинята на Съсекс даде на Опра Уинфри. Както се оказа, по време на разговора съпругата на принц Хари е споделила „неточни спомени” не само за кралското семейство, но и за своите роднини, пише БГНЕС.

Интервюто на херцозите на Съсекс: „тежък удар“ по кралското семейство

„Трудно е да говорите за мен, когато изобщо не ме познавате“, казва в неизлъчена част от интервюто Маркъл. - Израснах като единствено дете в семейството и съжалявах, че нямам братя и сестри ... Ето защо толкова се радвах да забременея, защото сега Арчи ще има още някой близък. За последно я видях (Саманта Маркъл) преди 18 или 19 години“.

Саманта Маркъл сподели на свой ред в интервю с водеща от Нова Зеландия Хедър дю Плеси-Алън, че твърденията на Меган са неверни, тъй като има снимка, на която те позират заедно през 2008 г. на бала на Саманта.

„Всеки, който има калкулатор или функциониращ фронтален лоб, знае, че това няма как да е било преди 19 години. На нейната възраст щях да си помисля, че е време да се занимавам отново с аритметика. Но мисля, че това е по-скоро въпрос на измама, отколкото на неточност“, каза полусестрата на Меган Маркъл. Тя също намекна, че подобни примери я карат да се съмнява във всички останали изявления на херцогинята на Съсекс.

Кралското семейство с първа реакция след обвиненията на Хари и Меган

„Срам за Опра, че го позволи!“, сподели Саманта. Тя посъветва Меган и Хари да посетят психолог. Според нея, ако съпрузите не направят това, бракът им едва ли ще продължи дълго.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 С. Димитрова 22:24, 29 мар 21

Всеки се бори за своите 5 минути слава на гърба на Меган. Не се спряха . Не е за чудене, че страни от семейството си. Кой щише да го е грижа дали съществуват, камо ли какво казват, ако не и бяха роднини. Толкова жалки и нагли. Да обиждат, друго едва ли могат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама