Облачно, очакват се и валежи

07:00, 30 мар 21 25 2266 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Днес ще има разкъсана над Източна България, а през нощта срещу сряда над централните райони от страната предимно значителна облачност. На места ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен, временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат предимно между 11 и 16 градуса, в София около 13 градуса.

Над Черноморието ще има променлива облачност и на места ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 9 -12 градуса. Температурата на морската вода е 7 -8 градуса. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

В планините ще духа умерен и силен вятър от север-североизток. По-значителна облачност ще има в следобедните часове и на места ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 3 градуса.

В сряда облачността ще е разкъсана, почти без валежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър и температурите още малко ще се понижат. В четвъртък ще преобладава слънчево време, преди обяд с ниска облачност над Източна България. Температурите отново ще започнат да се повишават, съобщават от НИМХ. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама