Любен Дилов-син: Имаме весела ситуация, в която всички се поздравяват

22:27, 04 апр 21 / Новият парламент 25 2946 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

При толкова много победители, които чуваме тази вечер, коалиция ГЕРБ-СДС не смята, че е нужно да напомня, че за 14-и път поред печели избори. Това коментира Любен Дилов-син, който водеше листата на коалицията в Бургас. Той обясни, че най-вероятно ще има пресконференция на ГЕРБ след излизането на окончателните резултати.

Екзит пол: ГЕРБ печели, но Слави Трифонов триумфира според „Галъп“

Мисля, че имаме много голям победител тази вечер – когото искрено поздравяваме, и това са всички българи, които излязоха да гласуват въпреки студеното време и коронавируса. В момента е една много весела ситуация, в която всички се поздравяват, говорят, правят проекти за кабинети. Трябва да си даваме сметка обаче, че изборите струват около 150 млн. и ако има нови, ще струват поне още толкова. И е важно малко като поизтрезнеем след тази изборна нощ, да помислим дали можем да изхарчим около 350 млн. в тази година“, коментира Любен Дилов-син.

Слави Трифонов: Промяната е неизбежна

Най-важното, което трябва да се каже, е че резултатът - че толкова много формации присъстват в българския парламент, е щастлив“, заяви той.

Протестиращи скандират „Борисов – позор“ пред централата на ГЕРБ в София

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама