„Балет „Магаданс“ ли ще открие парламента“: Изборите през погледа на социалните мрежи

09:40, 05 апр 21 / Новият парламент 25 3350 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Традиционният хумор на българина съпътства всяко обществено и политическо събитие у нас. И проведените вчера парламентарни избори не остават по-назад.

След убедителните резултати на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ най-често срещаната питанка във Facebook е дали заседанията на парламента ще се откриват от балет „Магаданс“.

7/8 от българите нямат идея какво се случва“, гласи друг забавен коментар по повод резултатите на Трифонов.

Междинни резултати: Разликата между Борисов и Трифонов се стопява

„Единственото, което може да обясни ниските данни за избирателната активност с неспиращите кадри на тълпи гласоподаватели из страната и чужбините, е че хората са се наредили само да питат нещо и не гласуват“, написа Самуил Петканов. „Според мен на президента машинното гласуване запецна, защото трябваше да чака 5 секунди да разкара рекламата на Foodpanda“, коментира още той по повод вота с машина на Румен Радев.

Марешки, вдигни бензина, че да се научат да те ценят“, написа Драгомир Симеонов, след като стана ясно, че коалицията на „Воля“ и НФСБ не прескача 4-процентната бариера. „Приличаме си с Марешки - и двамата няма да сме депутати“, пише пък друг потребител.

Ясно е бъдещето на българската политика… Да се готвят Цитиридис и охранителят на Бойко“, пошегува се Къци Вапцаров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама