ГЕРБ ще участва с „удоволствие“ в ревизия на Борисов

08:53, 16 апр 21 / Политика 25 2559 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Не се притеснявам от ревизия на кабинета. Напротив, ще направим ревизия. Парламентарната комисия се съставя от всички парламентарно представени партии. С удоволствие ще направим ревизия на много неща, които са се случвали. Това заяви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в ефира на bTV.

Манолова готви комисия за ревизия на кабинета „Борисов“

По неговите думи ГЕРБ не се чувства в изолация заради „някакво анти-ГЕРБ мнозинство на забравени лица“, „партията има ангажимент към хората, които са ни подкрепили“ и „не може да бъде срещу българския народ“, а останалото „са математически изчисления между партийни централи“.

Според депутата от ГЕРБ изборът на Ива Митева за председател на Народното събрание е нарушение на „парламентарните принципи и традиции“, според които начело на парламента трябва да е представител на партията с най-много народни представители. Това нарушение е направено от партиите, които „искат да възстановят парламентаризма“.

Манев смята, че отсъствието на Бойко Борисов от първото заседание на парламента е било разбираемо предвид „уличния език“ в пленарната зала: „И аз бих си спестил тази гнус“.

Визиите на Борисов за реформи в ГЕРБ ще бъдат представени на най-висшия форум на партията, каза депутатът.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 18:40, 16 апр 21

Който е управлявал не може да си прави ревизия други ще му я правят те вече от страх не знаят какво говорят

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама