Големите кавички

18:10, 20 апр 21 / Големите кавички 25 3490 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (12 - 16 април)

Независимо от парламентарната подкрепа и малкия шанс да се случи този кабинет, за мен това е гласувано доверие и оценка на работата ми последните 7 месеца. Разбира се, отговорността която носи тази позиция е огромна. Но ако имам шанс, бих се постарал на максимум, за да не разочаровам тези, които вярват в мен и най-вече, защото това съм аз“. Това написа в своя Facebook профил Калин Вельов след като ГЕРБ го номинараха за министър на културата в своя проектокабинет. 

„Раздавам се обилно, с каквото и да се захвана! Пък може и положително да изненадам негативно настроените хора.. Кой знае..“, допълни още той. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама