Борисов отново не дойде в Народното събрание

09:49, 21 апр 21 / Политика 25 2818 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Премиерът Бойко Борисов отново не дойде на изслушване в Народното събрание. Миналата седмица депутатите го задължиха да се яви заради плана за възстановяване и устойчивост. Искането беше внесено от Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън!“, която бе категорична, че той не може да се подиграва с новия състав на парламента, така както го е правил с предишния.

Историята на най-късания менискус в политиката

Вчера обаче Бойко Борисов беше опериран заради скъсан менискус. Той коментира, че не разбира защо трябва да се явява пред депутатите, след като е подал оставка и вече е „обикновен гражданин“. Борисов дори заподозря, че там го очаква „народен съд“, а не изслушване. „Просто от истерични жени, от такива злобни жени, а те всичките се събраха там - и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия… Ако нещо щеше да допринесе - да отида, но те искат да викат и да направят патаклама в парламента“, посочи той.

Борисов на футболен език: Пестя енергия, за да надбягам противниковата отбрана

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама