Разплащателна сметка и карта без такса от Fibank изцяло онлайн

14:17, 21 апр 21 25 2843 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага изцяло онлайн откриване на разплащателна сметка с дебитна карта.

Разплащателната сметка е в лева и е без такса за откриване, издаване и поддръжка до 15 юни 2021 г. Всички новоиздадени основни дебитни карти ще бъдат и без такса за теглене на банкомат на Fibank до 31 октомври 2021 г. включително.

От новата услуга могат да се възползват и физически лица, които все още не са клиенти на банката. Тук в няколко лесни стъпки те могат онлайн да открият сметка с дебитна карта без необходимост от посещение в банков клон.

Клиентите получават и регистрация в интернет банкирането на Първа инвестиционна банка и могат да използват всички негови допълнителни предимства. През мобилното приложение My Fibank и Моята Fibank клиентите могат да направят  и заявка за дебитна карта, без да посещават офис на банката.

Дигиталните плащания са все по-бързи и сигурни с Fibank, Fitbit и Visa

За по-голямо улеснение и удобство, при заявяване онлайн до 15 юни 2021 г. на дебитна карта, всеки клиент може да получи своята дебитна карта напълно безплатно чрез доставка с куриер до посочен адрес в цялата страна. Активирането на доставените карти става онлайн и е бързо, лесно и сигурно за клиентите на Моята Fibank и мобилното приложение My Fibank.

Дебитните карти от Fibank имат и куп други полезни характеристики като: управлението на лимитите по тях се извършва само с няколко клика в Моята Fibank или Мобилното приложение My Fibank, а картодържателите сами определят какво да бъде позволено с притежаваната от тях карта. Възможността за моментално пускане и спиране на картите дава допълнителна сигурност, а опцията за блокиране на карта е безценна в случай на загуба или кражба.

Промоционалните условия са валидни и при откриване на разплащателна сметка с дебитна карта във всеки офис на Първа инвестиционна банка, както и при заявка на първа дебитна карта към съществуваща сметка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама