Променливо време и на места дъжд

07:00, 27 апр 21 25 2146 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес облачността ще е разкъсана, над много райони по-често значителна и на отделени места в северозападната половина от страната ще превали слаб дъжд. След обяд вятърът ще се ориентира от североизток, вечерта от изток и ще бъде слаб до умерен. Максималните температури ще бъдат между 17 и 22 градуса, според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието ще има разкъсана, по-често значителна облачност, но валеж е малко вероятен. Ще духа слаб до умерен южен вятър, който по-късно през деня ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са между 13 градуса и 18 градуса. Температурата на морската вода е 11 -12 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 

Над планините ще има значителна облачност и на отделни места ще превали слаб дъжд, над 2200 метра слаб сняг. Ще духа до умерен югозападен вятър, по най-високите върхове силен западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12 градуса, на 2000 метра около 5 градуса.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама