Борисов учи Трифонов кога и как може да върне мандат

10:37, 29 апр 21 / Политика 25 2897 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Премиерът в оставка Бойко Борисов даде задочен урок на Слави ТРифонов как и кога партията му може да върне манат за съставяне на правителство.

„Имаш, Трифонов, подкрепа в парламента. Една по една партиите, без ГЕРБ - искам да ми подпишете следното коалиционно споразумение. Ако подпишат - добре, ако не - тогава може да излезеш и да кажеш „Не искам да правя правителство“. Накарай ги да подпишат, да видим какво всъщност не искат да подпишат“, коментира Борисов по време на среща с министрите.

Той заяви, че е загрижен за държавата и не вижда кои партии ще намерят компромис да съставят правителство. По думите му обаче инат от типа или аз да съм едноличен господар, или няма правителствоне води до никъде.

Докато си правим избори, държавата ще лети по нанадолнището, коментира премиерът в оставка. За пореден път Борисов изтъна, че изборите струват пари на данъкоплатците и посочи, че заради егото и кефа на някого ще бъдат похарчени милиони. 

Борисов напомни, че до момента народът винаи връща ГЕРБ на власт. „Криво ми е, но не че не сме на власт, а че те (ИТН - бел.ред.) имат всички възможности, които ние нямахме“, заяви той. Според него на следващите избори дори ГЕРБ да не са първи, партиите на статуквото БСП и ДПС отново ще са в парламента и пак няма да може без тях. „Тогава пак ще излезем и ще кажем: „Не, не, пак правим избори“, прогнозира премиерът, цитиран от News.bg.

 

По думите парламентарните избори вече не интересуват партиите в Нaродното събрание, всичко било помощна работа за президентските избори. Освен това Борисов призова президента Румен Радев да спре „да спекулира, че някой трябва да актуализира бюджета, да му даде празния чек с пари и да ходи пак да купи „Грипен“-и.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 01:49, 26 юни 21

Казвам се Джими Фрост:
Върнах бившия си в рамките на 24 часа. Прочетох няколко добри свидетелства за д-р Сака, преди да му се обадя, но не знаех, че всички тези истории са верни, докато не си върнах съпругата. След като си върнах съпругата, с помощта на д-р Сака научих разумно да споделя свидетелството си с всички на този уебсайт, че д-р Сака е истински и мощен заклинател, който възстановява всяка развалена връзка или брак с любовни заклинания за 24 часа. Чувствайте се свободни да се свържете с Dr.Saka на WhatsApp или Viber: +27634201775.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама