Шварценегер: „Оскар“-ите бяха ужасно скучни

18:35, 30 апр 21 / Любопитно 25 3096 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Раздаването на наградите на филмовата академия на САЩ беше гледано от 58% по-малко зрители в сравнение с миналата година, достигайки ново рекордно ниско ниво, а промените в церемонията по връчване на статуетките бяха оценени като противоречиви.

Мария Бакалова не грабна „Оскар“, но получи похвали от Брад Пит

Бум предизвика изказването на Арнолд Шварценегер, което направо „терминира” тазгодишното шоу. „Гледах само една трета, защото беше ужасно скучно“, каза той по време на участие в програмата „Jimmy Kimmel Live“. „По някое време просто го изключих. Вече не можех да го гледам, защото на сцената имаше толкова много таланти, а беше толкова скучно. Как можаха при толкова много талантливи хора да сътворят такава скука?”, попита актьорът, цитиран от БГНЕС.

Той не беше единственият, който оцени връчването на „Оскар“-ите като скучно. Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп сподели имейл до медиите, в който разкритикува шоуто.

„Това, което преди се наричаше „Награди на филмовата академия”, а сега се нарича „Оскарите“- далеч по-кратко и не-елегантно име - имаше най-ниските рейтинги в телевизията в историята, дори много по-ниски от миналата година, с което постави още един рекорд. Ако се запази настоящата нелепа формула, тя само ще се влоши още повече нещата - ако това въобще е възможно“, написа Тръмп.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама