Нинова: Конституцията казва какво следва, а не Борисов

11:57, 03 май 21 / Политика 25 3148 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

След сутрешната пресконференция на ГЕРБ, на която лидерът на партията Бойко Борисов спомена БСП, Корнелия Нинова написа коментар във Facebook. „Въпреки че е един от най-значимите празници, премиерът в оставка Борисов продължи да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии, в нашия случай на БСП”, написа тя.

Борисов си позволи да каже: Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента, да връщат мандата, защото Борисов продължавал да управлява". Г- н Борисов - какво може и какво не може да казвам решава единствено моята партия, а не вие”, заяви Нинова.

Борисов: В изборното състезание единият отбор ще има и съдиите

При обективната невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане осигурява време на вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта”, коментира тя.

Не вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на вашето правителство в оставка”, изтъкна лидерът на левицата.

И накрая, уважавайте повече хората и празниците”, призова тя.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 13:15, 03 май 21

Той ако уважаваше хората нямаше да нарече пенсионерите лош човешки материал

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама