„Careless Whisper“ на Джордж Майкъл е най-обичаната песен на всички времена

17:30, 05 май 21 / Любопитно 25 4098 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Careless Whisper“ на Джордж Майкъл е най-обичаната песен на всички времена. Tова показват резултатите от класацията „Smooth radio's All Time Top 500 song for 2021“.

Сестрата на Майкъл, Йода Панайоту, и Крис Орган благодариха за оценката на публиката„Да знаем, че музиката на Джордж продължава да бъде обичана от неговите фенове и прекрасни любимци по целия свят, означава всичко за нас, както би било и за Джордж.“

Обичаният изпълнител, който почина през 2016 г., има общо 17 песни в Top 500, включително „A Different Corner“ на четвърто място и „Don’t Let the Sun Go Down on Me“, дует със сър Елтън Джон, под номер 15, съобщи БГНЕС.

Той е следван от Елтън Джон, който има 16 записа, покойната Уитни Хюстън с 13 песни, Мадона с осем, последвана от Адел. Легендата на кънтри музиката Доли Партън е на номер 10 с „Islands in the Stream“ с участието на Кени Роджърс. Междувременно "Abba" са най-популярната група на всички времена с 12 записа.

Според водещата на класацията Джени Фалконер „Smooth’s All Time Top 500“ ни дава представа за любимите песни, които са се превърнали в саундтраци към живота ни през последните 12 месеца. През безпрецедентната година популярността на тези вечни и познати песни остана все по-силна, тъй като хората се обърнаха към музиката, която познават и обичат.“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама