Слънчев петък

07:00, 07 май 21 25 2657 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще остане без валежи. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад и с него дневните температури ще се повишат, максималните ще са предимно между 26° и 31°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 20 и 24 градуса. Температурата на морската вода е 14 - 16 градуса.

Преди обяд над планините ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20, на 2000 метра - около 14 градуса.

През почивните дни температурите ще се понижат, отначало дневните, впоследствие и минималните. През нощта срещу събота и в събота вятърът ще се усили. Ще има по-значителни временни увеличения на облачността и на места, главно в Източна и Южна България - краткотрайни валежи с гръмотевици.

В неделя вятърът ще се смени с източен, през деня временно ще се усили, особено в Източна България. Времето ще бъде предимно слънчево, но сутринта хладно, с минимални температури в повечето места между 4 и 9 градуса. В отделни райони са възможни слани.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама