Борисов похвали избора на служебно правителство

11:31, 12 май 21 / Политика 25 4195 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов пожела успех на служебното правителство по време на церемонията по предаване на властта в Министерски съвет.

„Предизвикателствата пред страната са огромни. Да се носи цялата отговорност за държавата не е лесно. Иска се кураж, който ние демонстрирахме през последните 4 години. Ако и партиите в парламента имаха този кураж, сега можехме да имаме редовно правителство, с което да вървим напред“, каза той.

Служебното правителство на Радев ще променя плана за възстановяване

Борисов подчерта, че основната цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори. „По начина, по който го направихме ние - видно и от доклада на ОССЕ. Най-важно е да има приемственост в управлението на пандемията и подкрепата към бизнеса, за което отделихме над 6 млрд. лв.“, заяви той.

Мисля, че е направен прекрасен избор от президента Радев“, обърна се той към служебните министри и им предложи помощта си. „Много е трудно. Цяла година мен никой не ме попита откъде имаме пари. Така че на ваше разположение сме, ако ви трябваме“, каза той.

Служебният премиер Стефан Янев: Не давам празни обещания

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама