Ето кога излъчат специалния епизод „Приятели“

18:35, 14 май 21 / Любопитно 25 3521 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Дългоочакваният епизод на телевизионния сериал „Приятели“ ще бъде излъчен на 27 май и в него ще участват знаменитости като Джъстин Бийбър и Лейди Гага, съобщиха световните агенции, като се позоваха на стрийминг платформата „НВО Мах“.

В епизода „Приятели: повторно събиране“ (Friends: Reunion) ще участват шестимата герои от първоначалния екип. По план той трябваше да бъде заснет преди година, но снимките неколкократно бяха отлагани заради пандемията от коронавирус.

Жан-Клод Ван Дам се държал арогантно с актриси от сериала „Приятели“

Епизодът е заснет по-рано тази година на същото място в Лос Анджелис, където е снимана комедията за шестимата приятели нюйоркчани, изиграни от Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Льоблан и Матю Пери, пише Нова телевизия.

„Приятели“, който приключи 10-годишното си излъчване по NBC през 2004 г., беше едно от най-популярните телевизионни шоута през 90-те години и заживя нов живот на стрийминг платформите, където е едно от най-гледаните в световен мащаб.

„Приятели“ се събират отново

От НВО Мах съобщиха, че над 15 прочути гости ще участват в епизода, сред които бивши членове на екипа като Том Селек и Маги Уилър. Ще участват също бившият британски футболист Дейвид Бекъм, актьорът от „Игра на тронове“ Кит Харингтън, южнокорейската музикална група BTS и пакистанската носителка на Нобелова награда Малала Юсуфзай. Режисьор и продуцент на епизода е Бен Уинстън.

Сериалът „Приятели“ за живота на шестимата млади хора от нюйоркския квартал Манхатън се излъчваше от 1994 г. Заснети бяха 236 епизода. Сериалът получи шест награди „Еми“ и един „Златен глобус“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама