ДПС: Минимални корекции в листите и сходна кампания за предстоящите избори

19:25, 16 май 21 / Политика 25 4083 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Минимални корекции в листите си и сходна кампания за предстоящите избори. Това са част от решенията, които взе Централният съвет на Движението за права и свободи (ДПС).

За връщане на нормалността в политиката диалогът е необходим. Чрез диалог политическите партии, които влизат в НС, да сформират ценностни мнозинства, да сформират мнозинства с ясна цел и програмата и по този начин да излъчат кабинет, който да има достатъчна експертиза и да изпълнява ясна програма“, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти.

Кристиан Вигенин става шеф на предизборния щаб на БСП

По думите му оценката на съвета е, че ДПС е постигнала много добър резултат на изминалите избори. На база на тях партията е взела решения за предстоящата кампания. 

Промените в ГЕРБ: Кой си заслужи място на масата на Борисов?

Относно машинното гласуване Карадайъ обяви, че от ДПС ще проведат обучителна кампания с партийните им структури и младежката организация. „Аз съм убеден, че за ДПС няма да е по-голям проблем отколкото всички останали партии“, каза председателят на партията, като даде пример с община Сърница и с. Зорница, Хасковско, където се наблюдава висока избирателна активност с машинен вот и висок процент гласове за ДПС, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Mашинното гласуване - основно предизвикателство пред новата ЦИК

По време на заседанието днес членовете на ЦС приеха критериите за номинации за народни представители. Като един от критериите е кандидатът да бъде избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на ДПС и на либерализма.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама