Пинк споделя тайните на 15-годишния си брак

19:40, 19 май 21 / Любопитно 25 4070 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Певицата Пинк разкри тайните на дълголетието на брака си с Кари Харт. Предстои излизането на документален филм за нейния живот и кариера - „All I Know So Far“ по Amazon Prime.

Американската звезда се омъжи за шампиона по мотокрос през януари 2006 г. През 2008 г. двойката се раздели за известно време, след което се помири. От този брачен съюз са родени две деца, Уилоу (10 години ) и Джеймсън (4 години и половина).

Пинк разказа за преживяната изолация по време на пандемията. „За всички беше страшна година, но не съм загубила работата си, не съм загубила дома си, така че се чувствам благословена. Чувствам се една от късметлиите. Имах COVID. Със сина ми бяхме много болни, но успяхме да се измъкнем и благодарим на Бог, че днес сме добре”.

Певицата говори и за 15-годишния си брак - „За нас тайната е, че няма бутон за изключване. Освен ако не намерим такъв. В момента нямаме, но това е и двойна терапия. Научете се да говорите на един и същ език”. „Обичаме да бъдем семейство. И двамата сме преживели развод в семействата си и това е добре. Това беше тяхната история, тази, през която всички трябваше да преминем. Но не това искаме “, продължи тя.

Много хора имат предубеждения за Кари, защото кара мотоциклет, много е мъжествен и има татуировки. А всъщност той е най-чувствителният и подкрепящ човек в света. С всяка мечта, която сънувах, получих неговата подкрепа, независимо какво исках да направя. Понякога се изисква способността да преглътнете гордостта си. Прекрасно е, защото ни позволява да изживеем това вълшебно и лудо приключение “, казва още тя, цитирана от БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама