Виктория е на финала на Евровизия 2021

08:42, 21 май 21 / Култура 25 4638 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Виктория отведе България на финала на Евровизия 2021 с песента си „Growing Up is Getting Old“. Това е петото класиране на България във финала. 

Във втория полуфинал българската певица излезе под фаталния номер 13 на голямата сцена в Ротердам, който се оказа щастлив за нея. 

България беше сред фаворитите на букмейкърите, които поставят песента на Виктория на шеста позиция. Фаворит в залаганията е французойката Барбара Прави, която сравняват с Едит Пиаф, а втори са италианците от „Манескин“.

Направихме го заедно! България е на финал на Евровизия 2021! Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си. Благодаря на всички, които ме подкрепиха - на семейството ми, на невероятните ми продуценти и на БНТ, които ми дадоха възможността да участвам на Евровизия, на генералните спонсори на българското участие и най-вече на всички вас, които повярвахте в мен! На 22-ри май ще взема участие в големия финал на Евровизия и ще пея за всички вас, защото това е нашият момент! Обичайте семейството си и оценявайте всеки миг в живота! Обичам ви!”, бяха първите думи на певицата преди класирането на финала, предаде БГНЕС.

Освен песента на България от втория полуфинал се класираха още Албания, Сърбия, Молдова, Португалия, Исландия, Сан Марино, Швейцария, Гърция и Финландия.

Финалът на Евровизия 2021 ще се проведе в събота 22 май от 22.00 часа.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама