7 факта за новия епизод на „Приятели“

19:05, 21 май 21 / Любопитно 25 4617 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

HBO пусна трейлър към новия епизод на култовия сериал „Приятели“, който предстои да бъде излъчен на 27 май. 17 години след като зрителите се разделиха с Рос, Рейчъл, Чандлър, Фийби, Джоуи и Моника, след седмица отново ще ги видят заедно на екран.

Епизодът е озаглавен „Онзи, в който всички се събраха отново заедно“ – всички епизоди в 10-те сезона на сериала започват с „Онзи, в който…“ и няма да следва конкретна сюжетна линия, а по-скоро героите ще преживеят отново моментите от сериала и заснемането му, пише bTV.

Жан-Клод Ван Дам се държал арогантно с актриси от сериала „Приятели“

BBC очерта седем важни момента от трейлъра, които можем да очакваме да видим и по време на епизода:

Ще има изобилие от известни личности

Дейвид Бекъм, Лейди ГАГА, Джъстин Бийбър, Синди Кроуфорд – всички те ще имат кратки роли. Първоначално зрителите имаха притеснения дали тяхната поява няма да „отнеме“ от времето с оригиналните герои. Изглежда обаче продуцентите добре са пресметнали кой колко време да получи.

Хората остаряват

Феновете на „Приятели“ добре си спомнят как Джоуи и Чандлър буквално се „просваха“ на разтегателните си кресла, но като двама безгрижни младоци в Ню Йорк. Сега Мат ЛеБланк и Матю Пери (имената на актьорите) имат бръчки и посивели коси и наистина се нуждаят от почивка на креслото. В този момент от трейлъра се вижда и плюшеният приятел на Джоуи – пингвинът Хъгси.

„Кой знае повече?“

Актьорите не само ще разговарят за това какво е било, но ще трябва и да си спомнят конкретни моменти по време на игра. Фийби вероятно ще грабне акустичната си китара и ще „шокира“ с някое от своите произведения, например „Миризлива котка“.

Ще има емоции

Героят на Чандлър Бинг е добре познат със сдържането на емоциите си. Дори имаше епизод „Онзи, в който Чандлър не може да плаче“. Изглежда обаче в реалния живот Матю Пери няма проблем с това да показва чувствата си – в трейлъра за кратко има кадър, в който той казва: „Да, сега ще се разплача“. Вероятно това ще са думите и на зрителите.

Поддържащите роли се завръщат

Освен оригиналните герои и известни личности, в новия епизод ще видим и част от поддържащите, но важни като присъствие роли. Сред тях ще е „любезният“ бариста Гюнтер, сестрата на Рейчъл – Джил (изиграна от Рийс Уидърспуун), както и бившият приятел на Моника – Ричард (Том Селек). Разбира се, още веднъж ще чуем „О, Боже Господи“ в типичния тембър на Джанис (Маги Уийлър). Фенове изразиха разочарованието си, че героят на Пол Руд (Майк) няма да се завърне на екран.

„Ние бяхме разделени“

В епизода ще се стигне и до този спор между Рос и Рейчъл. Феновете ще разберат.

Кортни Кокс има проблем със запомнянето на репликите

Героят на Моника е централен за сериала. Тя е определяна като „лепилото, което държи групата заедно“. Актрисата Кортни Кокс обаче е имала трудности да помни какво точно трябва да каже на снимачната площадка. Докато са в апартамента на Моника и Рейчъл, в трейлъра Мат ЛеБланк вдига купа за плодове и пита: „Репликите на Кортни още ли са написани на масата?“.

Шоуто без съмнение ще е голямо. Само след 7 дни всички фенове на „Приятели“ ще се върнат 27 години назад, когато беше излъчен първият епизод.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама