До 32 градуса в неделя

07:00, 23 май 21 25 3825 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще е слънчево, преди обяд с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб юг-югозападен вятър. Дневните температури още ще се повишат и максималните ще са между 27 и 32 градуса, малко по-ниски по Черноморието.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 20 и 24 градуса. Температурата на морската вода ще е между 13 и 16 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен югозападен, по-високите части западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 22 градуса, на 2000 метра - около 13 градуса.

И през следващите два дни времето ще бъде предимно слънчево, с развитие на купеста облачност, в понеделник над повече райони, а във вторник главно в следобедните часове над планините, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще е слаб до умерен, в понеделник сутринта североизточен, постепенно ще стане източен, във вторник - югоизточен. Максималните температури ще са около и над 30 градуса, в първия ден в Източна България ще са по-ниски.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама