Големите кавички

15:30, 28 май 21 / Големите кавички 25 4356 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (17 - 21 май)

„Ако имаха данни за подслушване, досега да са го казали...Те нямат нищо. Ако не намерят, ще изфабрикуват записи така, както направиха миналото лято. Те така обичат да ходят по студиата в телевизиите и да говорят. Атанасов говори за 32 подслушвани министри, Хаджигенов за 82. Излиза, че само аз не знам кои са подслушваните, а всички други знаят". Така лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов коментира твърденията, че службите за сигурност са подслушвали политици преди изборите.

По първоначални данни СРС-та са прилагани спрямо 32 политици, включително служебния премиер Стефан Янев. В последните дни от Изправи се! Мутри вън!" обявиха, че броят им всъщност е 82

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама