Борисов: Само не са ми пришили, че съм изял някой човек

11:34, 29 май 21 / Политика 25 4245 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Скандалът с подслушването е фабрикуван от настоящето правителство, обяви лидерът на ГЕРБ и бившт премиер Бойко Борисов чрез поредното си вклщчване на живо по Фейсбук.

„Цяла седмица не казват нищо кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек. Само това не са ми пришили...Защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър“, коментира Борисов. Той отчете, че все още няма доказателства за твърденията за подслушвани политици.

Думите му идват само няколко часа след като стана ясно, че вътрешният министър Бойко Рашков ще подаде сигнал срещу Борисов в прокуратурата заради отправени заплахи. По думите на Рашков бившият премиер заплашил човек, че близките му няма да разберат дали не ядат неговото месо.

Рашков праща до прокуратурата сигнал срещу Борисов

Най-много да ме арестуват - не е толкова страшно

Според Борисов хората не вярват в историята с подлсушването. Той предупреди, че сега се бие само по ГЕРБ, но след това ще дойде реди и на другите политически сили. „Така сме паднали едно време под турско робство. Един по един са падали градовете ни и другите не са им се притичали на помощ. Знаете резултата за 500 години“, посочи лидерът на ГЕРБ.

Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, хляб, вода, не е толкова страшно“, коментира той. Няма да им се плашите, целта съм аз, ще сложите после един портрет тук после, ще козирувате. За това се боря, ГЕРБ да я има, мен като ме няма, заяви лидерът на партията.

Проблем с бюджета има, откакто дойде COVID-19 

Борисов коментира и изнесените от финансовия министър данни за проблем с бюджета, като обяви, че това е нормалната ситуация, в която се работи, откакто дойде COVID-19. Сега от какво се оплакват, COVID-ът си замина“, посочи той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 14:03, 29 май 21

Не съм юрист ,но не знам какво обвинение е това някой да те наколади казано на жаргон и затова да те обвинят несправедливо и в какво и няма доказателства това присъщо ли е на демократично общество ние не сме канибали

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама