Тежка катастрофа с абитуриенти в центъра на София

18:42, 29 май 21 25 4897 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Петирима абитуриенти са пострадали при челен сблъсък на два автомобила в София. Инцидентът е станал на кръстовището на ул. „Александър Жендов“ и бул. „Шипченски проход“, съобщи на страницата си във Facebook кметът на Слатина Георги Илиев. 

Сигналът за инцидента е подаден в 15:45 ч. На място са пристигнали три линейки и пожарна. 

От Спешна помощ съобщиха за bTV, че двама от пострадалите - момче и момиче, са откарани в „Пирогов“, другите двама в ИСУЛ. Без опасност са настанените в "Пирогов". Момичето е настанено в отделението по детска коремна хирургия, а момчето - в детска травматология. Те са на 16 и на 17 години.

Двама пострадали на 19 години - отново момче и момиче, са били откарани в ИСУЛ. Момчето е освободено за домашно лечение, момичето остава в болница с тежки травми, но без опасност за живота в момента.

Няма информация за състоянието на петия младеж, участвал в катастрофата. Предполага се, че младежите са празнували абитуриентски бал.  

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама