Борисов е притеснен: Това ще бъде първият манипулиран вот у нас

17:20, 01 юни 21 / Политика 25 2355 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Много съм притеснен за машините и машинното гласуване. Усещам, че това ще бъде първият манипулиран вот в България. Това обяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по време на поредната си среща с младите надежди на партията.

Според него ЦИК и служебният кабинет подхождат много лежерно към проблема с машинното гласуване. В същото време месец преди изборите има много въпроси около организацията им.

„Кой пази в момента машините? Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки?“.Това са само част от въпросите, които бившият премиер зададе задочно на служебния кабинет.

Опитай да гласуваш машинно още сега

Нямам никакво доверие на това правителство и съм убеден, че няма да проведат честни избори, изтъкна той пред младежите и добави Какафонията става огромна, а единственото, което те желаят и за което говорят е подлсушване.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама