Шофьорите вече могат да закупят е-винетки през А1 Wallet

10:16, 03 юни 21 25 1666 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 Wallet придобива все повече функционалности. Освен разплащания на POS терминал, преводи без такси, съхранение на картите за лоялност и преглед на актуалните намаления в най- големите търговски вериги, потребителите на дигиталния портфейл на А1 могат да закупят и електронна винетка през приложението.

Покупката е лесен процес, като абонатите на А1 Wallet просто трябва да открият новото подменю „Винетки“ в своето приложение. Ако не са ползвали функционалността досега, ще се визуализира съобщение, че в момента няма активни винетки. В долния десен ъгъл е разположен бутонът „Купи“, откъдето започва процеса. Трябва да се избере желаната категория, да се въведат данните на автомобила и сумата ще бъде автоматично приспадната от баланса по сметката в А1 Wallet .

Може би едно от най-големите удобства за потребителите на приложението е, че имат възможност да следят точната дата, до която важи тяхната винетка. Както и с другите е-винетки, няма необходимост от съхранение на касови бележки или носене на други документи, удостоверяващи покупката. В А1 Wallet обаче възможността за справка е на няколко секунди разстояние.

Това е поредният дигитален начин за закупуване на винетка, предлаган от А1. Останалите възможности включват покупка през сайта А1.bg, както и в магазин на телекома. Тези опции са достъпни за всички, без значение дали са потребители на услуги от А1 или не. Абонатите на телекома могат да използват и приложението Моят А1.

Дигиталният портфейл А1 Wallet може да се използва от всички, независимо дали са клиенти на А1. Приложението може да бъде изтеглено от AppStore, Google Play Store, както и от AppGallery, като опцията за покупка на е-винетка е достъпна във всички операционни системи, с които работи дигиталният портфейл.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама