Борисов не е разкрил на прокуратурата коя е Мата Хари

13:26, 03 юни 21 / Политика 25 2707 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Бившият премиер Бойко Борисов не е разкрил на прокуратурата коя е Мата Хари – жената, за която твърди, че е автор на снимките от спалнята му в правителствената резиденция „Секвоя“. Това стана ясно по време на пресконференция, на която лидерът на ГЕРБ коментира наложените от САЩ санкции на шестима българи и 64 фирми.

„Не, не съм. Защото имам съмнения дали е същата, за която си мисля“, заяви той.

Лидерът на ГЕРБ отрече това да е плеймейтката Маги Бадер, която преди две седмици бе призована за разпит в прокуратурата. Името на Бадер бе замесено от бизнесмена Светослав Илчовски, който направи скандални разкрития за връзките между властта и бизнеса в комисията от ревизия към 45-ото Народно събрание.

Плеймейтката Маги Бадер отрече да познава Бойко Борисов

„Никога в живота си не съм виждал и чувал това момиче. Никога по никакъв повод. Представете си как това момиче говори с приятелките си, семейството си. Сметнете си, щом това момиче беше унижено с такъв компромат в прокуратурата. Аз си знам много добре какво съм казал“, каза той по повод набедената плеймейтка.

Кюлче съм пипал веднъж в живота

„Не ми е приятно да си разкривам личния живот и няма да го направя. Пак ще се прекръстя, защото съм много набожен човек, кюлче съм пипал веднъж в живота си - в банка. Имаха едно правило, ако можеш да повдигнеш кюлче с два пръста ти го даваме. Не съм пипал и знам“, завърши Борисов.

Самият Борисов още преди година заяви, че снимките от спалнята му са дело на една дама, която като Мата Хари е режисирала кадрите и е поставила в нощното му шкафче пари и златни кюлчета. Прокуратурата обаче не успя да разбере дали снимките от жилището на Борисов са истински.  Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов отдавна призова държавното обвинение да провери коя е самоличността на Мата Хари, за да провери автентичността на снимките.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама