Лекар от „Пирогов“ предложи брак в операционната

14:15, 09 юни 21 25 2966 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Неврохирург от „Пирогов“ предложи брак на любимата си в операционната. Снимки от събитието бяха споделени от болничното заведение във Facebook.

Таня Цветанова е старша медицинска сестра в операционната на Клиниката по неврохирургия, а Стефан Овнарски е посветил професионалния си живот на неврохирургията и лечението на деца. Двамата се запознават в „Пирогов”, а пет години по-късно една операция ще остане по-специална в спомените им. Между хирургичните инструменти, които е подготвила, тя открива пръстен и обещание, че и в най-трудните моменти пак ще бъдат заедно.

„За нас „Пирогов“ е дом, в който прекарваме стотици безсънни нощи. За нас „Пирогов“ е семейство, което остава в сърцата ни, накъдето и да поемем. За нас „Пирогов“ е любов от първия миг, която бележи професионалния ни път, а често и целия ни живот“, споделят двамата влюбени.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама