Слънчев и горещ вторник

07:00, 22 юни 21 25 2730 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще бъде предимно слънчево и почти тихо. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на отделни места ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици. Ще има условия и за градушки. Минималните температури ще са между 15 и 20 градуса, а максималните ще са още по-високи, в сравнение с вчера - между 31° и 36°, малко по-ниски отново по морския бряг.

Предимно слънчево ще е и по Черноморието, като около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури ще са около 24-27°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

В планините облачността ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималните температури в курортите ще са между 17 и 29 градуса.

През следващите дни ще бъде предимно слънчево. В часовете около и след обяд ще се развива купеста облачност, но превалявания ще има само в сряда, на места в Източна България и в планинските райони. Температурите ще продължат да се повишават. В събота отново ще има условия за интензивни валежи и гръмотевици, главно в планински райони на Западна България, съобщава НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама