Игра на криеница: Не могат да открият шефа на АДФИ, за да го уволнят

12:24, 01 юли 21 / Политика 25 5125 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Шефът на финансовата инспекция Георги Начев се оказва напълно неоткриваем за министъра на финансите Асен Василев, който го издирва, за да го уволни.

„Не само аз, но и доста хора в министерството, се опитват да го намерят - има опити за телефонни обаждания, поне 4 пъти опити да му доставят документите (за отстраняването) вкъщи, в момента се работи с нотариус, който да му връчи това нещо. Мисля че на 1 юли това ще приключи, тъй като изтича определен срок, в който ако не можем да го намерим, ще се счита за връчено“, обясни Василев пред БНТ.

И тук все пак говорим за шефа на Държавната финансова инспекция, който се крие и няма честта и доблестта да се появи, допълни министърът, цитиран от Mediapool.

Преди три седмици Асен Василев разпореди проверка в АДФИ, след като разследване на медията разкри, че финансови инспектори са се превърнали в хотелиери с имот и пари на държавата.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама