Борисов иронизира Рашков: Акциите на МВР са с дъх на алкохол

15:58, 04 юли 21 / Новият парламент 25 4077 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Бившият премиер Бойко Борисов иронизира служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Повод за това стана акцията на МВР срещу купуване на гласове в Пловдив, за която прокуратурата обяви, че няма общо с предстоящите избори. От обвинението не бяха наясно с подробностите около акцията, но посочиха, че на тях им е подадена информация за операция, при която са открити дамаджани с алкохол.

МВР и прокуратурата в челен сблъсък заради купуване на гласове

„Гледай какви акции правят - с дъх, с миризма на алкохол. Намерили шишета, миришели май на алкохол. Бойко Рашков какво може да намери? Той е като мечка стръвница - където има алкохол, ще го намери. Да заровите горе една дамаджана - право там ще отиде. Плашат ви, защото не искат да имат опоненти, но партията е по-силна от всички години досега“, заяви лидерът на ГЕРБ на партийно събитие в Ловешко.

На Радев четниците са подли хора

Мъката им е голяма. Искаха да ни сгънат, но не успяха. На Радев четниците са подли хора. Като гледат пълните ни зали навсякъде в България, ще им е много трудно да фалшифицират изборите. А ще фалшифицират, ще слагат наблюдатели да гледат хората, с претекст уж да помагат“, заяви Борисов. Според него хората ще се притесняват от наблюдателите, когато гласуват, защото един човек като го гледаш и той се притеснява“.

Борисов заяви, че единственото, което служебният кабинет е направил различно, са увеолненията. 

Лидерът на ГЕРБ разкритикува и медиите, че се интересуват само от ГЕРБ, а не разследват новия шеф на НАП или имотите на Рашков.

ГЕРБ няма реален противник

Борисов обяви, че ГЕРБ няма реален противник сред останалите партии. По думите му Слави Трифонов няма програма за управление, а „Демократична България“ се интересуват само от това кой ще е главният прокурор. На Манолова пък дъщеря ѝ и зет ѝ работели в Министерски съвет.

Ваксинирайте се, наесен ще ми трябвате

Той призова хората да се ваксинират. „Има 3 милиона от най-добрите ваксини в света. Есента ще е трудно, тежко... Ще стане време наесен да управляваме, а ще легнете болни.Ваксинирайте се, защото ще ми трябвате за работа“.

За финал Борисов обяви, че ще се пенсионира, когато магистрала "Хемус" стане готова.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 21:52, 04 юли 21

Каквото и да говорите е миродавно вие не разбрахте че народ не го интересува кой го управлява а иска финансовото му състояние да е добре вие това не направихте тъи че чао

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама