Големите кавички

14:28, 09 юли 21 / Големите кавички 25 2459 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (28 юни - 2 юли)

„Хората искат 90-те години да им се махнат от главите наесен... С протестите от миналата година българското общество се опита да изцеди от себе си всичко, свързано с уродливите форми на политика и властване, наследени от 90-те години“. Това заяви политологът проф. Евгений Дайнов по повод годишнинната от началото на антиправителствените протести срещу бившите управляващи.

Година от началото на антиправителствените протести

„Беше ясно, че това е краят на този тип модел на управление, което вече се реализира като поведение на избори. Беше лесно предвидимо още тогава. Това е естествен завършек на този процес на освобождаване от хватката на 90-те години, което ще видим и на изборите на 11 юли“, каза още той.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама