Над половината изневеряващи мъже избират колежка

20:05, 14 юли 21 / Любопитно 25 2630 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Изследвания показват, че повече от половината мъже, извършили изневяра, са избрали за това своя колежка. Ето защо „Република“ дава някои полезни съвети към съпругите или партньорките как да предотвратят или ограничат такава връзка, пише БГНЕС.

Появявайте се с него на фирмени партита или на рождени дни с колеги (разбира се, ако сте поканени). С външния си вид ще покажете, че до мъжа ви има жена и че връзката ви е силна. Ако колежка флиртува тайно с партньора ви, тя ще се почувства виновна, когато ви срещне.

Професии, които могат да унищожат брака

Разберете коя е жената, която би могла да бъде заплаха. Въпреки че повечето жени вярват, че съпрузите им изневеряват с по-красива жена, това често не е така. Затова не бързайте с изводите веднага, ако видите руса колежка с две разкопчани копчета на ризата. Вашата заплаха може да е от съвсем различен тип. Най-често това е колежка, с която съпругът ви работи по един и същ проект или която се обажда на мобилния му телефон след работа. Не бива обаче да бъдете параноични и да гледате на всяка жена като на заплаха. Просто трябва да държите очите си отворени.

Накарайте го да мисли постоянно за вас. Ако пътува често, подгответе му незабравима нощ в последната ви вечер, преди да тръгне, която ще остане в съзнанието му, докато се върне. Ако се разделите с кавга, той ще бъде по-склонен към афера. Не го изпращайте на работа с намръщено лице и без целувка. В съзнанието му последната картина от вас трябва да го накара да иска да бърза да се прибере у дома.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама