Интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри с номинация за „Еми“

16:00, 17 юли 21 / Любопитно 25 2192 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха пред Опра Уинфри в началото на март, получи номинация за престижната награда „Еми“.

Разговорът бе излъчен най-напред по американската CBS на 7 март, а 24 часа по-късно и по британската ITV. Интервюто ще се конкурира за наградата с четири други предавания, сред които шоуто на Дейвид Летерман по „Нетфликс“ и „Стенли Тучи: В търсене на Италия“.

Ден след излъчването Опра Уинфри сподели, че целият разговор е продължил 3 часа и 20 минути, като впоследствие е бил съкратен до час и 25 минути, за да се вмести в отделеното му ефирно време.

Меган и Хари със скандални разкрития за кралското семейство

В САЩ интервюто е било гледано от 17 милиона души, а във Великобритания – от 11 милиона. След излъчването в много други държави общата аудитория на предаването е близо 61 милиона, пише bTV.

Принц Хари и Меган Маркъл са съседи на Опра Уинфри в Монтесито, Калифорния, но интервюто не бе заснето в някой от техните домове, а в неназовано имение, което се намира в същия квартал.

Церемонията за връчване на престижните тв награди „Еми“ ще се проведе на 19 септември. Надеждите са това да бъде една от първите церемонии през 2021 г., която ще бъде с минимални ограничения заради пандемията.

В категориите за сериали се очаква най-много статуетки да получат „Историята на прислужницата“ и „Короната“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама