„Политкаст“ еп. 2: Ще има ли правителство?

12:00, 23 юли 21 / Политкаст 25 2596 Шрифт:
Симеон  Иванов Автор: Симеон Иванов

Във втория епизод на „Политкаст“ очаквайте задълбочен поглед и анализ на случилото се в първата седмица на парламента. Основният акцент ще бъде върху важните сигнали, които партиите изпратиха, както и какво да очакваме оттук нататък.

Кой гостува?

Специалният гост е Емилия Милчева – свободен журналист с дългогодишна практика в редица печатни и електронни издания, със задълбочен и информиран поглед върху общественополитическата ситуация в страната. С нея разговарям за причините този път да наблюдаваме различно поведение и действия от партиите в пленарна зала, до каква степен са искрени заявките им, че не търсят постове, а гаранции за политики, както и какъв ще бъде образът на евентуалното бъдещо правителство.

Какво ще чуете в рубриката „Под лупа“?

В рубриката „Под лупа“, в която ви представям по едно полезно четиво на седмица, на фокус е „Лудостта на тълпите: джендър, раса и идентичност“. Автор на книгата е британският писател и журналист Дъглас Мъри, който се явява водещ неоконсерватор в световен план. Книгата е актуална и изключително провокативна, а защо си заслужава да я прочетете, ще чуете в епизода на „Политкаст“ утре.

Бъдете част от „Политкаст“

Слушайте ни в Topnovini.bg, в канала ни в SoundCloud, а скоро и в Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify и всички големи подкаст платформи. Ще очакваме вашите въпроси, коментари и предложения на politcast@topnovini.bg, най-интересните мнения ще четем в следващите епизоди!

Политиката има много лица. Вашето е едно от тях!

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама