„Политкаст“ еп. 3: На власт е непредвидимостта. С Радослав Евтимов

10:00, 31 юли 21 / Политкаст 25 3885 Шрифт:
Симеон  Иванов Автор: Симеон Иванов

В новия епизод на „Политкаст“ чуйте кратка равносметка на основополагащите събития, които доведоха до непредвидимостта, в която се намира българската политика в момента.

Политиците говорят, а „Лъжеш ли“ проверява

Днес разговарям с Радослав Евтимов – един от създателите на проекта „Лъжеш ли?“. Инициативата си е поставила за цел внимателно да провери колко невярна информация разпространяват политиците ни, а резултатите будят много размисли.

Законите за успеха

В специалната рубрика „Под лупа“ разглеждам „48-те закона на властта“Книгата служи като сборник на маниери и тактики на поведение за всеки, който има амбицията да бъде успешен лидер един ден. Поднесена във формата на притчи в книгата ще срещнете разкази за някои от най-влиятелните личности в историята.

Бъдете част от „Политкаст“

Очакваме вашите въпроси, коментари и предложения на [email protected], а най-интересните от тях ще четем в следващите епизоди! Слушайте ни на Topnovini.bg, в канала ни в SoundCloud, в Google Podcasts, Spotify, големите подкаст платформи, а скоро и в Apple Podcasts.

И не забравяйте, политиката има много лица. Вашето е едно от тях!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама