Големите кавички

18:35, 04 авг 21 / Големите кавички 25 3625 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (26 - 30 юли)

„Никой не може да ни плаши с избори, защото скъпи избори излизат много по-евтино от лошо правителство". Това  коментира депутатът от „Изправи се БГ! Ние идваме!” Мария Капон във връзка с шреговорите за кабинет с мандат на Има такъв народ.

Тя поясни, че формацията ѝ е поставила условие за сключването на споразумение за политики. В парламента никой не е единствен. В крайна сметка - ако искат."

„За нас най-големият проблем е, че искаме да видим боец - истинска битка срещу олигархията, каквато може да провежда Рашков. Искаме да видим такъв министър, който да може да спира парите, точно така, както Кирил Петков”, изтъкна Капон.

„Искаме парламентаризмът да се възцари. Искаме да има истинска парламентарна република и да има прозрачно взимане на решения...Нали не мислите, че Николай Хаджигенов и Арман Бабикян - хора, стояли на протеста, ще позволят да има подмяна? Нали не мислите, че и Татяна Дончева ще позволи да има подмяна? Нали не мислите, че и Мая Манолова ще позволи това? Такъв компромис няма да се направи, ако ние не сме убедени, че това ще е промяна, а не подмяна”, категорична бе тя.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама