Дончева: Думата на ИТН има все по-малко значение

09:12, 10 авг 21 / Политика 25 3857 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Има такъв народ“ с великите 65 депутати от 240 тръгна да налага диктат на останалите политически сили и това е нещо напълно нередно, коментира в ефира на БНТ Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме“. „Този диктат се изразяваше в това да бъдат подкрепени независимо от програмата, състава и всичко останало. Такава подкрепа няма как да бъде давана”, категорична е Дончева,

Ясно е, че съставянето на правителство в един фрагментиран парламент задължително изисква разбирателство, съгласие и споразумение. Представата на сценаристите на Шоуто на Слави”, че тяхната дума е повече от думата на всеки друг човек, е смешна и претенциозна. Нещо повече - тяхната дума има все по-малко значение”, посочи тя.

Ние няма как да сме предали някой - ние не сме в никакви отношения с тях, за да сме ги предали”, заяви Дончева.

Тошко Йорданов: Ако не беше Петър Илиев, щеше да е Дядо Мраз

Днес и утре ще се коментира кой на кого е в това правителство и темата ние нямаме нищо общо с ДПС” тепърва ще се коментира. Няма нужда Тошко Йорданов да се изказва така силно, след като знае истината”, посочи тя, след като по-рано в същото студио Йорданов отрече ИТН да има договорка с ДПС.

Трябва да има споразумение за кабинет, който да изкара до следващата пролет. Нямаше никаква пречка това да стане с мандата на ИТН, освен тяхната самонадеяност и това, че с никого няма да се съобразяват, а всички им дължат подкрепа”, изтъкна Татяна Дончева.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама