Манолова предлага пътна карта за реализация на трети мандат

09:37, 12 авг 21 / Политика 25 3857 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Ще предложим пътна карта с 15 точки, за да получат българските граждани стабилно правителство с мандат 6-8 месеца. Това заяви в куларите на парламента Мая Манолова от „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Според нея правителство е необходимо, за „да не се допусне държавата да изпадне в будна кома заради мигрантската и ковид вълна, заради липсата на актуализация на бюджета и помощ за домакинствата при задаваща се ковид криза“.

„Има такъв народ“ оттеглят кабинета

Този кабинет с насочен мандат трябва да стъпи върху успешните министри от служебния кабинет, без участието на политическите лица. Отговорността е да има правителство през следващите месеци до пролетта“, каза Манолова и добави, че те не искат порции и власт.

От „Нѐма такава държава“ до задънената улица

Нека не забравяме, че хората изпратиха „Има такъв народ“, „Изправи се БГ! Ние идваме!“ и Демократична България с очакването да работят заедно, за да решат проблемите на българските граждани“, напомни тя, цитирана от bTV.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама