Зуека напусна България - заменил я със страна, „в която се спазват законите“

15:53, 28 авг 21 / Култура 25 7590 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Комедийният актьор Васил Василев-Зуека е напуснал със семейството си България преди три месеца. 

Решихме да сменим държавата с друга, в която законите се спазват. Простичко е, казва той пред в. „24 часа“. По думите му няма конкретно събитие, което да го е тласнало в тази посока, но основната причина е желанието му да осигури по-добър живот за семейството си.

Избрах едно малко по-добро бъдеще за детето си, за малкия ми син. Разликата между България и държавата, в която сме, е точно тази - има едни закони, които се спазват, има и едни хора, които се грижат за бъдещето на страната си. За мен това е важно в момента“, посочва още Василев.

Аз пряко не съм пострадал от никого и от нищо. Но няма как да се съглася нито с управляващите, нито с абсолютно никоя политика, която се води в България, че животът на българина, видиш ли, за 31 години толкова много се е променил, и то към добро. Нищо не му се е променило. Напротив. Храната му е много по-скъпа от цяла Европа, той мисли само и единствено за храна и не може да си позволи абсолютно нищо друго. Ако го направи, то е със заеми. Говоря за средния българин и надолу. Това е истинската причина“, добавя той.

Зуека не споделя къде се е преместил със семейството си, казва само, че зад граница успешно продава своите картини. 

На въпроса дали ролите в киното, театъра и телевизията няма да му липсват той отговаря, че има един момент, в който човек леко се поуморява. За последните 10 години, когато се занимавах само и изключително с лайфове по 3 часа. Четири часа преди това репетиция. Това е изключително тежко. Ако трябва да съм честен, аз не съм младо момче. Може да изглеждам така на сцената, но не съм. Това си натежава. До момента, в който замених телевизията с рисуването и сега се чувствам прекрасно. Напротив, дори по-добре се чувствам, защото съм си сам, не завися от никого.

Преместването на Васил Василев - Зуека в чужбина е и причината този сезон телевизионното предаване „Маскираният певец“ да има нов ководещ. Вместо него компания на Герасим Георгиев – Геро  ще прави комикът Краси Радков.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонимен 10:19, 19 сеп 21

Сега е време и този смешник Рачкова да я напусне, за да не му гледаме мазната надменна мутра по телевизията, която грози българския ефир.....

2 Анонимен 2 09:36, 05 яну 22

Много, много, ама наистина много ви боли от истината за тези 32 години преход!

3 Анонимен 2 09:40, 05 яну 22

Много, много, ама наистина много ви боли от истината за тези 32 години преход!

4 Анонимен 2 09:48, 05 яну 22

Грозно е да триете с метална тътъррриииввввккккаа!!!???....
И това е прекрасно!
"Нали? "

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама