Валежите спират почти навсякъде

07:00, 31 авг 21 25 2560 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличени на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър от запад-северозапад. Дневните температури слабо ще се повишат и максималните ще са между 25° и 30°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 25° и 29°. Температурата на морската вода е 25 - 26°. Вълнението на морето ще е около 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в Централна Стара планина и Родопите слабо ще превали. Ще духа умерен северозападен, по високите части - до силен западен вятър. Температурите слабо ще се повишат  и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 метра - около 13°.

В сряда вятърът от запад-северозапад ще се усили и температурите отново ще започнат да се понижават. По преминаващия фронт, на места от северозапад на югоизток, повече в Южна България, ще превали и прегърми, по-интензивни ще са явленията в планините и планинските райони. В четвъртък ще е почти без валежи, но ще бъде сравнително хладно, ще остане и ветровито, макар че до края на деня вятърът ще отслабне.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама