Министерско интервю беше прекъснато заради… морков с характерна форма

19:55, 31 авг 21 / Любопитно 25 3780 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Министерско интервю в Нова Зеландия беше прекъснато заради морков с фалическа форма. Смешният видеоклип стана изключително популярен в социалните мрежи и потребителите се съгласиха, че работата от вкъщи с деца определено е предизвикателство.

Кармел Сепулони е поредната жертва на работата от вкъщи. Министърът на социалното развитие на Нова Зеландия давала интервю за местна медия на живо онлайн, когато в офиса ѝ нахълтал нейния син.

На клипът се вижда, че той много държи да покаже на майка си морков с характерната фалическа форма, който намерил в покупките от супермаркета. „Да, това е моментът, в който даваш интервю на живо и синът ти нахълтва в стаята, крещейки и държейки деформиран морков, изглеждащ като мъжката част от тялото“, пише самата Кармел Сепулони в Twitter.

Да, ние наистина се сборичкахме заради морков пред камера и – да, сега ми е много смешно, но тогава не беше“, пише още министърът. Сепулони поздрави онлайн и други родители, които жонглират работа и отглеждане на деца в домашни условия, пише bTV.

В момента Нова Зеландия е в локдаун заради разпространението на коронавирус в страната. На работа ходят само служители на първа линия, а училищата са затворени.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама